Spirituele osteopathie in Amsterdam

Ook spiritualiteit heeft een plek binnen de Osteopathie.  Het klinkt misschien wat zweverig maar hiermee wordt bedoeld dat een fysieke klacht in het licht van een vorm van zingeving gezien kan worden. Hierdoor ben je minder “slachtoffer” van je lijf, is het leven niet tegen je en door de eventuele  diepere betekenis achter een fysiek lijden in te zien en dat te kunnen verwelkomen, stop je met er weerstand tegen te bieden en soms is dat precies wat er eerst nodig is om een proces om te kunnen draaien.

Interesse in een behandeling?

osteopathie

Spirituele osteopathie in Amsterdam voor efficiënte ondersteuning

Bij spirituele osteopathie in Amsterdam wordt er gezocht naar verstoringen in de beweeglijkheid. Deze therapie voor volwassen kan dan ook efficiënte ondersteuning bieden bij verschillende chronische klachten, zoals pijn bij het inademen. Via diverse technieken worden blokkades opgeheven. Ook wordt de beweging hierbij gecorrigeerd. Door deze verbetering ontstaat er een verbeterde doorbloeding en zenuwwerking. Hierdoor kunnen onder andere spieren en organen beter functioneren.

Contacteer mij bij interesse in de behandeling

Ben je nieuwsgierig naar spirituele osteopathie in Amsterdam? Of heb je hier misschien nog wat vragen over? Hiervoor mag je vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit doe je  door te bellen naar 0629240432 of door een e-mail te sturen naar info@praktijkvoorosteopathie.nl. Heb je vragen over een van de andere diensten, zoals hulp bij menstruatieklachten? Ook hiervoor mag je contact opnemen met mijn praktijk in Amsterdam. Ik vertel je graag meer over wat ik doe en wat ik hierin voor jou kan betekenen!

Neem contact op