osteopaat baby

Een behandeling bij de osteopaat voor je baby in regio Amsterdam

Een behandeling bij de osteopaat voor je baby in Amsterdam is altijd een goed idee wanneer je baby last heeft van bijvoorbeeld darmkrampjes . Baby’s reageren namelijk niet alleen goed, maar ook snel op de behandelingen voor baby’s en kinderen die worden uitgevoerd. Na één of twee behandelingen is er vaak al een positief resultaat te merken. De osteopaat in Amsterdam helpt je baby om belemmeringen op te lossen en om de spanning uit het lichaampje te halen.

Osteopaat voor baby in Amsterdam

Wanneer je op zoek bent naar een osteopaat voor je baby in Amsterdam, dan kan je hiervoor terecht bij Praktijk voor Osteopathie Karssen. 
Bij het geboorteproces komen er gigantische krachten vrij die niet altijd even goed worden verwerkt door het kwetsbare baby lijfje.
Dit kan leiden tot een reeks aan opstart problemen zoals reflux, slecht/niet slapen, meer dan normaal huilen, darmproblemen etc.
Tijdens een consult wordt er veel aandacht besteedt aan het uitvragen over hoe de zwangerschap en bevalling is verlopen en wordt er daarna met uiterst zachte en veilige technieken behandeld.
Wil je me eerst even spreken om te overleggen, bel me dan even of sms/app me met een terugbel verzoek. 

Interesse in een behandeling?

Bel direct en maak een afspraak

Ben je ook op zoek naar een osteopaat in Amsterdam voor je baby? Dan kan je vrijblijvend bij de praktijk terecht. Heb je wat meer vragen over de osteopaat voor je baby in Amsterdam of ben je misschien benieuwd naar spirituele osteopathie? Hiervoor kan je contact met ons opnemen door te bellen, sms’en of te appen naar 0629240432 of stuur een e-mail naar info@praktijkvoorosteopathie.nl. Ik vertel je graag alles over de diensten, zoals fasciatherapie in Amsterdam.

Neem contact op