Meditatie gerichte osteopathie in Amsterdam

Bij meditatie gerichte osteopathie moet je denken aan geleide bewust gerichte aandacht tijdens de behandeling.
Door jou bewust en verbaal  bij de behandeling te betrekken door te vragen je aandacht te richten in het gebied waar mijn handen zijn op dat moment, help ik je meer bewust te worden van de binnenkant van je lichaam.
De behandeling wordt  naast een beweeglijkheidsverbetering van de betreffende zone ook een geleide mediatie met aanraking, waardoor het veel krachtiger en doeltreffender werkt. Op deze wijze wordt het behandeleffect dus versterkt, en is het effect niet alleen fysiek maar ook geestelijk. Zeker bij klachten rondom je middenrif, die vaak gepaard gaan met stress, werkt dit zeer goed.

Interesse in een behandeling?

osteopathie

Meditatie gerichte osteopathie in Amsterdam voor voldoende rust

Met meditatie gerichte osteopathie bij mijn osteopathiepraktijk in Amsterdam, wordt er vooral gefocust op rust. Meditatie biedt hiervoor de juiste oplossing aan. Mensen mediteren al jaren. Jezelf even rustig terugtrekken, doe jij vast ook wel eens. Ook dit is meditatie. Bij meditatie gerichte osteopathie in Amsterdam leer je hoe je het best kan mediteren om jouw klachten zo veel mogelijk te verhelpen. Op deze manier leer je beter luisteren naar je lichaam en wat je lichaam nodig heeft. Mediatie gerichte osteopathie in Amsterdam heeft invloed op zowel lichaam en geest.

Bel nu als je deze therapie wilt proberen

Wil je ook meditatie gerichte osteopathie proberen in de omgeving van Amsterdam? Met de juiste behandelingen zorg ik voor de beste resultaten. Dit kan bijvoorbeeld een goede oplossing bieden bij heftige menstruatieklachten. Wil je een afspraak maken of heb je misschien interesse in lessen van een osteopaat? Hiervoor kan je vrijblijvend contact opnemen met het bedrijf. Dit doe je door te bellen, sms’en of appen naar 0629240432 of door een e-mail te sturen naar info@praktijkvoorosteopathie.nl.

Neem contact op