Menstruatieklachten verhelpen met behulp van osteopathie

Bij menstruatieklachten biedt osteopathie bij Praktijk voor Osteopathie Karssen in Amsterdam goede resultaten.
Denk hierbij aan premenstruele klachten (PMS), te korte of een te lange cyclus, pre-menstruele stuwingsklachten van de buik en borsten en/of sterke gemoedsveranderingen. Ook migraine, hoofdpijn en/of lage rugpijn in combinatie met de menstruatie kunnen behandeld worden.
Bovenstaande klachten worden vaak veroorzaakt door een combinatie van factoren, waarbij de positie van de baarmoeder een rol speelt, maar ook de beweeglijkheid van de stuit en het heiligbeen.

Interesse in een behandeling?

osteopathie behandeling

Hoe kunnen menstruatieklachten verholpen worden met osteopathie?

Allereerst gaan we bij de lichaamsschool in Amsterdam aan de hand van osteopathie goed onderzoeken wat de oorzaak van de menstruatieklachten is in jouw specifieke geval. Het stuitje maken we op een zachte manier vrij in rugligging en de baarmoeder wordt met behulp van zachte bindweefseltechnieken vrijgemaakt, zo ook het middenrif en de leverzone. Osteopathie is een hele goede methode voor het verhelpen van deze klachten. Naast osteopathie voor volwassenen, is er ook osteopathie voor baby’s en kinderen.

Maak snel een afspraak om klachten tegen te gaan

Ervaar je ook veel menstruatieklachten en denk je dat osteopathie iets voor jou is? Dan gaat Praktijk voor Osteopathie in Amsterdam graag met jou aan de slag voor de beste behandeling in de praktijk. Neem hiervoor contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@praktijkvoorosteopathie.nl. Wil je liever bellen? Dit kan je doen door telefonisch contact op te nemen naar 0629240432. Op dit nummer kan je ook terecht voor andere vragen, zoals wanneer je bijvoorbeeld pijn in het middenrif ervaart.

Neem contact op