Wat is fasciatherapie MDB in Amsterdam?

✓   Goede bereikbaarheid

✓   Geïntegreerde technieken

✓   Pedagogisch effect

Voor fasciatherapie in de regio van Amsterdam, maak je een afspraak bij Praktijk voor Osteopathie. Fasciatherapie wordt toegepast, wanneer de fascia losgemaakt moet worden. Fascia is niets anders dan de medische benaming voor bindweefselvliezen. Deze bindweefselvliezen zijn verantwoordelijk voor de verbinding tussen alle spieren, gewrichten, botten en organen. De fasciatherapie in Amsterdam is een therapeutische methode die ik als vervolgstudie na mijn osteopatische opleiding heb gevolgd in België.

Interesse in een behandeling?

osteopathie behandeling

Zelfregulerend vermogen van het lichaam met fasciatherapie in Amsterdam

Fasciatherapie in Amsterdam onderscheidt zich van de meer klassieke osteopathie, doordat het gebruikmaakt van de zogenoemde interne beweging. Deze methode heeft mijn klassiek-osteopatische visie enorm verbreed en verrijkt. Daarnaast is deze methode ook geïntegreerd in mijn osteopatisch behandelen en de fasciatherapie in Amsterdam. Meer over de achtergronden en scholing van de fasciatherapie MDB in Amsterdam is te vinden op de betreffende website. Ook voor klachtenindicaties bij kinderen kan je bij Praktijk voor Osteopathie Karssen terecht.

Contacteer mij bij vragen over fasciatherapie

Ben je benieuwd naar fasciatherapie in Amsterdam? Of ben je misschien meer benieuwd naar spirituele osteopathie? Neem hiervoor dan zeker eens contact met mij op en ik vertel je er graag meer over. Je kan contact opnemen met Praktijk voor Osteopathie Karssen door te bellen naar 0629240432. Daarnaast is de praktijk ook te bereiken door een e-mail te sturen naar info@praktijkvoorosteopathie.nl. De praktijk is ook beschikbaar als osteopaat voor baby’s.

Neem contact op